Пътна Помощ в град Пловдив от асоциация Пътна Помощ.


Пътна помощ в Пловдив

асоциация Пътна Помощ предлага бърза и надеждна помощ за Пловдив, региона и страната. 

потърсете ни на телефон: 0888-686-689  (24/7)

Услуги ни се предлагат за всички видове превозни средства- автомобили, микробуси, джипове, каравани и ванове, АТВ, мотори, тежкотоварна, строителна и селскостопанска техника... Ние сме с вас и ще ви помогнем в беда при авария, ПТП и всякакви проблеми, свързани с вашето превозно средство. 

Пътна Помощ - Пловдив работи на най-добри цени и предлага качествени и бързи услуги. 


Пътна помощ за всички квартали на Пловдив (Захарна фабрика, Изгрев, Каменица, Капана, Коматево, Кършияка, Мараша, Остромила, Прослав, Смирненски, Съдийски, Тракия…)

ПП за околните села на Пловдив и градовете в пловдивска област. 

Вижте повече за нашите услуги в Пловдив и региона

Предлагаме извозване, репатриране, ремонт на лека и тежкотоварна техника. 

Пътна помощ Пловдив- вече с нов и обновен сайт.

 

сайт на Пътна Помощ Пловдив. Актуална информация, контакт с пътна помощ

асоциация Пътна Помощ - Пловдив има обновен сайт, който отговаря на актуалните тенденции в мрежата. 

Асоциация ПЪТНА ПОМОЩ е специализирана в извършване на услуги и дейности в сферата за обслужване на автомобили. Може да разчитате на нас, както при проблем с леки автомобили, така и за бусове, каравани, камиони, ремаркета и всякаква друга тежкотоварна техника.

Превоз на вишки и мотокари до 12 тона в град Пловдив

Асоциация Пътна Помощ осигурява надежден превоз на вишки, мотокари, трактори до 12 тона в град Пловдив.

Ваш доверен партньор при пътна помощ за тежкотоварна техника, камиони, ТИР


Пътна Помощ - навсякъде и по всяко време

Пътна помощ - Пловдив
Вие искате качествено и надежно обслужване по пътищата? Асоциация „Пътна помощ“ е на разположение 24 часа в денонощието без почивен ден, 365 дни в годината. Дейността ни включва превоз, рапатриране, ремонт и обслужване на всички леки автомобили, микробуси, ванове, джипове, селскостопанска и строителна техника – багери, фадроми, трактори, мотокари, електрокари и др. Имаме надежден екип, който ще Ви помогне в Пловдив, Бургас, Банско, Видин, Ловеч, Сливен и регионите, на автомагистрала.

Безплатна пътна помощ по каско

Услугите, които предлагаме са на високо ниво и конкурентни цени, а като организация, която е здраво стъпила на пазара имаме дългогодишни партньори с които работим. Поради тази причина Асоциация „Пътна помощ“ обслужва безплатно клиенти по Каско на следните застрахователни компании:

  • АЛИАНЦ 
  • АРМЕЕЦ 
  • ВИКТОРИЯ 
  • ДЖЕНЕРАЛИ 
  • ДЗИ 
  • ЕВРОИНС 
  • УНИКА 
  • ИНТЕРАМЕРИКАН АСИСТАНС 
  • ЛЕВ ИНС 
  • БЪЛГАРСКИ ИМОТИ 
  • БУЛ ИНС 
  • БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

Пътна инфраструктура в България


пътища, пътна инфраструктура
Качеството на пътната инфраструктура е от изключително значение за развитие на икономиката на всяка държава. След членството на страната ни в Европейския съюз туристопотокът и товаропотокът значително се увеличи. Допреди няколко години се заделяха минимални средства за поддържане и ремонт на пътищата в България.Към декември 2005 г. дължината на магистралите е само 331 км.

Според едно проучване, България е на 135 – то място по качество на пътищата си. За да отговори на нарстващите изисквания като страна членка държавата предприе редица мерки да осигури качествен, удобен и сигурен транспорт. След като повече от 20 години транспортния сектор беше в застой, страната се насочи към отпусканите финансови потоци по оперативна програма „Пътна инфраструктура“ и през последните три години качеството и сигурноста по пътищата се подобриха значително – автомагистрала „Люлин“ е изцяло завършена, предстои финализирането и на автомагистрала „Тракия“ през януари 2013.

В същото време обаче, финансовите средства се насочват предимно към магистрали и главни пътища, а за местните общински пътища, които свързват малките населени места пари няма.В малките градове ремонт на пътната настилка не е правен с години. На много места липсва пътна маркировка, а дупките и неравностите по пътя, откритите шахти могат да бъдат причина за пътно – транспортни произшествия и неизправности по моторните превозни средства. Много хора са недоволни от факта, че плащат данъци и винетки а състоянието на пътната мрежа в някои участъци е в окаяно състояние. Кражбите на пътните знаци и указателни табели допълнително причиняват неудобство у пътуващите.